• Altijd gratis verzending voor Nederland en België
    • Voor 17 uur besteld, volgende dag in huis!
    • 2 jaar garantie

Daylight lampen en loeplampen voor beauty professionals


Banner

Ongelofelijk licht, ongelofelijke resultaten!Al meer dan 15 jaar is Daylight dé toonaangevende ontwikkelaar op het gebied van licht oplossingen voor schoonheidsspecialisten, pedicures, gezondheidsprofessionals, beautysalons en schoonheidsopleidingen.


Of je nu werkzaam bent op het gebied van microblading of semi-permanente make-up, pedicures, wimperextensions, nagels, visagie, make-up of tattoos, de gespecialiseerde schoonheids- en vergrootlampen en beauty-loeplampen van Daylight zullen je grote praktische voordelen in je werk brengen.

Banner

Als licht belangrijk is

Gezondheids- en schoonheidsprofessionals staan tegenwoordig in hun werk constant onder tijdsdruk en werken vaak lange dagen. Onze schoonheids- en vergroot lampen stellen je in staat om langer achter elkaar en met meer helderheid te kijken en te werken, zonder moe te worden.

We bieden een grote verscheidenheid aan lampen en vergrootglazen, die speciaal ontwikkeld zijn en aansluiten bij de behoeften van gezondheids- en schoonheidsprofessionals, zodat je elke haar, schaduw of wimper heel duidelijk in perfect daglicht kunt zien.

De uitdaging

In de gezondheids- en schoonheidsindustrie zijn uitstraling en stijl erg belangrijk. We zijn er dan ook trots op dat we lampen en vergrootglazen ontwerpen, die een aanwinst zijn voor elke salon of professionele werkomgeving. Onze beauty-loeplampen combineren een mooi ontwerp met de nieuwste technologie en ergonomie, zodat je precies dáar licht krijgt, waar je dit voor je werk nodig hebt. Onze lampen worden door professionals in deze branches dagelijks intensief gebruikt, ze zijn dan ook ontworpen om langdurig mee te gaan.

Banner

Gemini

De Daylight Gemini is geschikt voor schoonheidsspecialiste, visagiste of vlogger. Door de hoge kleurweergave-index (CRI) kunt u overal in perfect daglicht werken.

iQ Magnifier

De Daylight iQ LED-loeplamp beschikt over een kristalheldere lens die 1,75x vergroot met een grote diameter van 17,5 cm.

Slimline 3 Table

De Slimline 3 verlicht grote werkplekken en geeft een helderder en schaduwvrij licht met een optimale diffusie.

Onze merken