Daylight lampen en loeplampen voor beauty professionals

Ongelofelijk licht, ongelofelijke resultaten!

Al meer dan 15 jaar is Daylight dé toonaangevende ontwikkelaar op het gebied van licht oplossingen voor schoonheidsspecialisten, pedicures, gezondheidsprofessionals, beautysalons en schoonheidsopleidingen.

Of je nu werkzaam bent op het gebied van microblading of semi-permanente make-up, pedicures, wimperextensions, nagels, visagie, make-up of tattoos, de gespecialiseerde schoonheids- en vergrootlampen en beauty-loeplampen van Daylight zullen je grote praktische voordelen in je werk brengen.

Verschillende toepassingen

Loeplamp schoonheidssalon

Als schoonheidsspecialiste is een loeplamp een echte must have. Een loeplamp is een loep en lamp inéén dat de juiste verlichting en vergroting biedt bij het bestuderen en behandelen van de huid. De huid is erg gevoelig en heeft een passende behandeling nodig. Met een loeplamp worden de kleinste oneffenheden zichtbaar en maakt dit het werk in een schoonheidssalon nog aangenamer.

Lamp voor wimperextensions

Net als de huid, vraagt het zetten van wimperextensies om precisiewerk, de verlichting is ook hier erg belangrijk. Schaduw kan bij het zetten een grote boosdoener zijn. Met het juiste licht voorkom je deze schaduw en wordt het zetten van wimpers aangenamer. Met de juiste lamp bij het zetten van wimperextensions kan je de klant bieden wat het verdient. De staande daglichtlampen van Daylight zijn geheel naar eigen wens in te stellen, zowel de felheid als de looks.

Als licht belangrijk is

Gezondheids- en schoonheidsprofessionals staan tegenwoordig in hun werk constant onder tijdsdruk en werken vaak lange dagen. Onze schoonheids- en vergroot lampen stellen je in staat om langer achter elkaar en met meer helderheid te kijken en te werken, zonder moe te worden.

We bieden een grote verscheidenheid aan lampen en vergrootglazen, die speciaal ontwikkeld zijn en aansluiten bij de behoeften van gezondheids- en schoonheidsprofessionals, zodat je elke haar, schaduw of wimper heel duidelijk in perfect daglicht kunt zien.

De uitdaging

In de gezondheids- en schoonheidsindustrie zijn uitstraling en stijl erg belangrijk. We zijn er dan ook trots op dat we lampen en vergrootglazen ontwerpen, die een aanwinst zijn voor elke salon of professionele werkomgeving. Onze beauty-loeplampen combineren een mooi ontwerp met de nieuwste technologie en ergonomie, zodat je precies dáar licht krijgt, waar je dit voor je werk nodig hebt. Onze lampen worden door professionals in deze branches dagelijks intensief gebruikt, ze zijn dan ook ontworpen om langdurig mee te gaan.

Daylight Gemini

De Daylight Gemini is geschikt voor schoonheidsspecialiste, visagiste of vlogger. Door de hoge kleurweergave-index (CRI) kunt u overal in perfect daglicht werken.

Daylight IQ

De Daylight iQ LED-loeplamp beschikt over een kristalheldere lens die 1,75x vergroot met een grote diameter van 17,5 cm.

Daylight Slimline 3

De Slimline 3 verlicht grote werkplekken en geeft een helderder en schaduwvrij licht met een optimale diffusie.