Wat is de beste daglichtlamp van 2023?

Heeft u moeite met het lezen of het uitvoeren van uw werkzaamheden? Vermoeide ogen of concentratieproblemen? Een goede daglichtlamp, met 6000 kelvin, kan een aanzienlijke verlichting bieden. Bij steeds meer led lampen zijn de lichtkleuren en de helderheid instelbaar.  Zo heeft u altijd het beste licht op de juiste plek! Wij hebben de beste daglichtlampen van dit moment voor u geselecteerd.Beste daglichtlamp 2023

 

#1 SBR Professional

De SBR Professional is de absolute nummer 1. Deze daglichtlamp geeft maar liefst 3500 lumen. Dit is meer dan welke lamp dan ook. Bij deze bureaulamp kunt u kiezen uit maar liefst 5 lichtkleuren en het licht is dimbaar in 5 stappen. Ideaal voor grote werkvlakken te verlichten zoals werkplekken of kunstenaars.

#2 SBR Deluxe

Deze led daglichtlamp is leverbaar in de kleur zwart en wit. De kleur van de led verlichting is instelbaar in 3 standen waaronder daglicht. De verlichting is dimbaar in 4 standen. De lamp is verstelbaar in verschillende standen waardoor u altijd het licht op de juist plek heeft.

Nadeel: Minder licht opbrengst dan de SBR Professional. Maar genoeg voor 1 werkplek te verlichten.

#3 Daylight Tricolor

De Daylight Tricolor is de nieuwste daglicht bureaulamp van Daylight en beschikt over 3 kleurtemperaturen (2700, 4000 en 6000 kelvin) welke u eenvoudig op de voet van de lamp kunt instellen. Door de grote kop heeft u uitzonderlijk veel en schaduwvrij licht.

Nadeel: Alleen leverbaar in het wit.

 

#4 Daylight Lumi

Deze Daylight Lumi daglichtlamp biedt hoogwaardige led verlichting. De lamp is dankzij de speciale 3D-constructie in alle richtingen draaibaar en gemakkelijk in elke stand te positioneren zonder dat u een schroef los en weer vast moet draaien. De led verlichting is dimbaar in 2 stappen.

Nadeel: Heeft maar 1 lichtkleur en heeft maar 2 standen om het licht te dimmen.

 

 

#5 Daylight Duo

De bureaulamp Daylight duo beschikt over twee lampen (27.5cm) die apart van elkaar te positioneren zijn. Deze twee lampdelen creëren extra veel licht waardoor je geen enkele detail mist tijdens het ondernemen van je favoriete activiteiten. De 2 daglicht lampen zijn afzonderlijk van elkaar te dimmen in 4 stappen met een touchknop.

Nadeel: Geeft alleen maar de kleur van het daglicht.