Wat is de beste loeplamp?

Heeft u moeite met het lezen van een boek of de krant? Of kunt u niet alle details meer goed onderscheiden bij het uitoefenen van uw werk of hobby?
Dan is een loeplamp voor u een uitkomst. Vergrootglas.com heeft de beste loeplampen voor u geselecteerd.Beste loeplamp

 

#1 Daylight Omega 5
De Daylight Omega 5 is de absolute nummer 1. Dit komt doordat dit de enige loeplamp is waarbij 2 lenzen worden meegeleverd. 1.75x en 2.25x vergroting. De led verlichting is dimbaar in 4 standen.
Nadeel. Wilt u meer lichtopbrengst en een grotere diameter lens? Kies dan de Daylight Omega 7.

#2 Daylight Omega 7
Voordeel: De Daylight Omega 7 loeplamp heeft een grote lens van wel 17.5cm diameter. De led verlichting is dimbaar in 4 standen. Ideaal voor het lezen en professionals.
Nadeel: Heeft maar 1 lens met 1.75x vergroting. Kan worden vervangen voor een 2.25x vergroting.

#3 Daylight Halo Go
Voordeel: De
Daylight Halo Go is klein maar fijn! Deze kleine loeplamp heeft een accu en kan dus overal worden gebruikt. De lens heeft een vergroting van 2.25x en ook de led verlichting is dimbaar in 3 standen. Ideaal voor puzzelen, lezen en andere hobby’s!
Nadeel: door de kleine diameter van de lens minder geschikt voor het lezen van grote stukken zoals de krant.

#4 Luxo Wave
Voordeel: Heeft een hele grote rechthoekige lens en is leverbaar in 2 varianten: 1.85x en 2.75x vergroting. Heeft sterke scharnieren en is gemakkelijk schoon te houden. De Luxo Wave loeplamp heeft maar liefst 5 jaar garantie. Wordt veelal gebruikt door de beauty professionals en in de industrie.
Nadeel: de prijs☹

#5 Daylight iQ
Voordeel: Naast dat de Daylight iQ er mooi uitziet is deze loeplamp ook heel functioneel. De iQ beschikt over een grote lens, heldere en dimbare daglicht verlichting en lange armen. De iQ heeft tevens een extra lens op een zwenkarm. Ideaal voor het bekijken voor de kleinste details zoals wimpers.
Nadeel: Gewicht van 4.2 kg

 

Voor wie is de loeplamp het meest geschikt?

De loeplampen zijn ideaal voor als je wilt werken of wilt lezen waarbij je handen vrij wilt werken. Ben je slechtziend dan is een loeplamp ideaal. Zo kun je heerlijk in je stoel of bank blijven zitten en je krant lezen. De loeplampen worden ook veel gebruik door professionals bijvoorbeeld in de beauty branche door pedicures en manicure’s. Zij kiezen voor een kwalitatieve lens en een heldere daglicht verlichting waardoor de kleinste details zichtbaar worden.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een loeplamp?

Let vooral bij de aankoop van een loeplamp op:

  • - De sterkte van de lens
  • - De diameter van de lens
  • - De kleur verlichting
  • - De sterkte van de verlichting

Wilt u alle loeplampen van Daylight met elkaar vergelijken? Klik dan hier.