Dradenteller Opvouwbaar met LED 11,5x

Deze Dradenteller Opvouwbaar 11,5x 15mm is een universele dradenteller, met hoge vergroting en ingebouwde LED-verlichting. Een uitermate geschikte accessoire voor het bestuderen van de kleinste details, ook wanneer er minder licht aanwezig is.

Op voorraad
SKU
VG186101
€ 34,95

Altijd gratis verzending voor Nederland en België

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Achteraf betalen mogelijk

Deze Dradenteller Opvouwbaar 11,5x15mm is een universele dradenteller, met hoge vergroting en ingebouwde LED-verlichting. Een uitermate geschikte accessoire voor het bestuderen van de kleinste details, ook wanneer er minder licht aanwezig is.

De dradenteller beschikt over een 11,5x vergroting en lensdiameter van 15mm. Hiermee kunt u de fijnste details van een object bestuderen. De ingebouwde LED-verlichting zorgt ervoor dat u de loep ook kunt gebruiken in omstandigheden met minder licht. Deze loep haalt zijn stroomvoorziening uit drie kleine knoopcelbatterijen (inbegrepen). Bovendien beschikt de behuizing over een maatverdeling, zowel in millimeters (0 - 10) als inches (0 - 3/8). De 11,5x vergroting zorgt er daarbij voor dat u dus ook deze zeer kleine objecten goed kunt bekijken. Een dradenteller staat ook wel bekend als opzetloep.

Meer informatie
EAN-code 8720174205248
Type Dradenteller
Toepassingen Stenen, Postzegels, Foto's, Insecten
Vergroting 10x
Led Verlichting Ja
Materiaalgebruik Kunstof