Eschenbach Menas Zoom 2.2x - 3.4x

Deze Eschenbach MenasZoom heeft een combinatie van een asferische- en een meniscuslens en heeft daardoor de mogelijkheid van een variabele vergroting van 2.2x tot 3.4x door middel van een draaisysteem. Deze loep heeft een super vlak design met een groot gezichtsveld en heeft een glasheldere en haarscherpe afbeelding op elke afstand tot aan de rand van de loep.

Ook heeft de loep een hogere, variabele leeshoogte voor meer comfort en een flexibele en comfortabele inkijkhoek op elke afstand. Deze loep heeft geen geleidelijn. Doordat deze loep bovenop het te lezen object wordt gezet heeft u een trillingsvrij beeld.

» levering inclusief etui;
» diameter: 70 mm;
» gewicht: 200 g.

Op voorraad
SKU
14388
€ 139,00

Altijd gratis verzending voor Nederland en België

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Achteraf betalen mogelijk

Deze Eschenbach MenasZoom heeft een combinatie van een asferische- en een meniscuslens en heeft daardoor de mogelijkheid van een variabele vergroting van 2.2x tot 3.4x door middel van een draaisysteem. Deze loep heeft een super vlak design met een groot gezichtsveld en heeft een glasheldere en haarscherpe afbeelding op elke afstand tot aan de rand van de loep. Ook heeft de loep een hogere, variabele leeshoogte voor meer comfort en een flexibele en comfortabele inkijkhoek op elke afstand. Deze loep heeft geen geleidelijn. Doordat deze loep bovenop het te lezen object wordt gezet heeft u een trillingsvrij beeld.

» levering inclusief etui;
» diameter: 70 mm;
» gewicht: 200 g.

Meer informatie
EAN-code 8720174204029
Type Visolet- en segmentloepen
Vergroting 2,2x tot 3,4x
Merk Eschenbach