Eschenbach Vario Digital 16" FHD

Vergroting: 1,3x tot 45x

Op voorraad

  • Altijd gratis verzending in Nederland en België
  • Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie
  • Achteraf betalen mogelijk met 
Omschrijving Eschenbach Vario Digital 16" FHD.

De Vario Digital FHD is een opvouwbare desktopvideo-vergroter met uitstekende beeldkwaliteit en een compact ontwerp. Het beschikt over een 16-inch Full HD-monitor met optische zoom met een vergroting van 1,3x - 45x en een FHD-camera die een beeld in ware kleuren biedt met een groot gezichtsveld.

De grote tastbare knoppen en draaiknoppen met spraakuitvoer in de menumodus maken de Vario Digital FHD eenvoudig te bedienen. Het biedt heldere LED-verlichting met verlichting in twee delen, op de arm en aan de achterkant van de monitor, die verstelbaar zijn voor een uniforme, schaduwvrije weergave. Het breedbeeldformaat van 16: 9, de kantelbare camera en het grote weergavegebied maken het gemakkelijker om grote documenten te lezen.

Afbeeldingen kunnen worden vastgelegd en opgeslagen op een verwijderbare SD-kaart van 8 GB en worden bekeken op het HD-scherm of op een computermonitor wanneer deze zijn aangesloten. De blauwe pijlen aan de zijkant van de monitor kunnen worden gebruikt voor dynamische lijnscrolling op de gemaakte foto. De ingebouwde type C USB-poort zorgt voor gegevensoverdracht. De intuïtieve bediening en het praktische opvouwbare ontwerp maken het een ideale desktopvideo-vergroter voor slechtzienden.

Meer informatie.
Vergrootglas uitgelicht Nee
Toepassingen Knutselen, Elektronica, Foto's
Merk Eschenbach

Kijk ook eens naar.

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Eschenbach Vario Digital 22 FHD
2.750,00