Hobby Loeplampen en Verlichting
Wanneer licht ertoe doet

We weten dat het maken van kleding of creatief naaldwerk enorm leuk is, waarbij elk stuk met liefde, zorg en nauwkeurigheid is gemaakt. Uitstekende verlichting is essentieel om ervoor te zorgen dat u op elk moment van de dag de details van elk stuk dat u maakt duidelijk kunt zien.


Magnificent Pro

Vloerlamp of tafellamp.

Daylight Twist 2 Go E35090

Verminder vermoeide ogen tijdens het uitvoeren van hobby's.

SBR Deluxe

Professionele daglichtlamp met extra lange arm

De uitdaging

Voor naai- en handwerkklanten hebben vijf keer meer licht nodig dan we normaal in ons huis aantreffen. De Daylight lampen zorgen ervoor dat al het licht helder genoeg is en bieden ook een breed scala aan loeplampen om te helpen met die extra detaillering. De perfecte kleurafstemming van onze lampen staat bij iedereen voorop.

Dit, naast de helderheid van daglicht van onze lampen, betekent dat we comfort voor uw ogen kunnen bieden. Dit zorgt ervoor dat ze minder worden belast en beschermt uw gezichtsvermogen voor vele jaren.

De eerste stap op je creatieve reis

Velen van ons houden ervan om 's avonds te ontspannen met onze projecten, maar we begrijpen dat slechte verlichting het moeilijk kan maken om nauwkeurig te naaien en de juiste kleuren te matchen. Sinds de jaren 80 ontwerpt Daylight met veel plezier uitzonderlijke ambachtelijke lampen en loeplampen die licht van hoge kwaliteit leveren en het creatieve leven van zoveel ambachtslieden verbeteren.
Of u nu een bekwaam naaister of gewoon graag regelmatig handwerkt, kwaliteitsverlichting is de sleutel tot het maken van uw beste werk en het beschermen van uw ogen.