Leesliniaal met LED 2x en Spotlens 5x 245mm

Deze Leesliniaal met LED heeft 2x vergroting en een spotlens met 5x vergroting. De liniaal is een uiterst geschikte accessoire voor tijdens het lezen. De universele leesloep is voorzien van LED-verlichting, die u qua intensiteit in drie niveaus kunt instellen. Aan de onderzijde van het handvat bevinden zich twee kleine LED-lampjes, die het licht als een soort 'zaklamp' onder de liniaal schijnen. Zodoende creëert u extra verlichting over de complete lengte van de loep en kunt u dus zinnen geheel van links naar rechts verlichten.

De loep is volledig transparant, waardoor u de loep op het onderwerp kunt leggen en door het glas heen kunt kijken om de letters te lezen. Tevens is de liniaalloep voorzien van een geïntegreerde power-spotlens, die zich direct naast de handgreep bevindt.

De loep is lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen in het meegeleverde fluwelen opbergtasje.

Vergroting 2x (spotlens 5x)

Lengte 245mm

Op voorraad
SKU
VG186123
€ 32,95

Altijd gratis verzending voor Nederland en België

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Achteraf betalen mogelijk

De loep is een onmisbare accessoire voor het lezen van kleine letters in bijvoorbeeld boeken, kranten en tijdschriften. Middels de LED-verlichting kunt u de leesloep ook gebruiken in omstandigheden waarbij er minder licht aanwezig is.

Om de LED-verlichting te gebruiken plaatst u drie AAA-batterijen (niet meegeleverd) in het compartiment aan de achterzijde van de handgreep. De vereiste richting van plaatsen staat aan de binnenzijde van het compartiment aangegeven. Vervolgens kunt u de gewenste lichtintensiteit bepalen door de schuifbalk op niveau 1, 2 of 3 in te stellen.

Meer informatie
EAN-code 8720174205507
Type Leesliniaal
Toepassingen Lezen
Vergroting 2x
Led Verlichting Ja