Luxo loeplamp LFM G2 5D 2.25x

» Vergroting 2.25x (5 Dioptrie)
» armlengte: 100 cm
» diameter: 12,7 cm
» verlichting: led (7 watt), 4000K
» Lengte snoer: 1.5m
» Timer: schakeld automatisch uit na 4 of 9 uur.

Levering is inclusief tafelklem. Optioneel kan er een muurbeugeltafelhouderverzwaarde voet of verrijdbaar statief worden bij besteld.

Op voorraad
SKU
10022
€ 349,00

Altijd gratis verzending voor Nederland en België

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Achteraf betalen mogelijk

De Luxo LFM LED is een lichtgewicht loeplamp met een volledig metalen constructie, LED-lichtbronnen en een flexibele, uitgebalanceerde arm in de Luxo-traditie. De arm biedt een groot bereik en maximale verticale en horizontale beweging en blijft in de juiste positie zonder te driften. De flexibiliteit van de verbinding tussen lamphoofd en arm maakt exacte positionering eenvoudig.

LFM LED is evengoed geschikt voor professioneel gebruik als voor slechtzienden en andere toepassingen met een behoefte aan nauwkeurige vergroting. Weinig gewicht maakt LFM eenvoudig om te bewegen. LFM LED is eenvoudig te monteren met een afneembare tafelklem.

Schaduwvrije vergroting
De glazen lens van 127 mm bevindt zich in het midden van een cirkel van LED-lichtbronnen. Dit is de ideale manier om een object te verlichten, schaduwen worden vrijwel geëlimineerd.

LFM LED wordt geleverd met een 3 of 5 dioptrie glazen lens. Er is een stoffen hoes meegeleverd om de lens tegen stof te beschermen en om te voorkomen, dat het armatuur per ongeluk zonlicht opvangt en brand veroorzaakt.

LED
LFM LED is uitgerust met een volledige LED-cirkel. Het heeft driestaps dimmer (100% -50% -0). Het armatuur schakelen zichzelf automatisch uit na 4 of 9 uur om energie te besparen. LEDs hebben een ongelooflijk lange levensduur. De LEDs in LFM LED hebben een levensduur van 50.000 uur, dat betekent 25 jaar of langer bij normaal gebruik.

Meer informatie
EAN-code 8720174203305
Type Tafelloep, Loeplampen
Vergroting 2,25x
Dioptrie 5
Doorsnede 12.7
Lumen 700
Wattage 7
CRI 80+
Merk Luxo
Kleur Wit
Led Verlichting Ja