Daylight studiolampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vergrootglas.com heeft een ruim assortiment aan daglicht studiolampen van Daylight. Met het merk Daylight heeft u een studiolamp van topkwaliteit!

Wat zijn Daylight studiolampen?

De Daylight studiolampen zijn lampen die het daglicht nabootsen en daarmee het perfecte licht creëren om te werken. Deze studiolampen zijn daardoor erg geliefd bij visagisten, schoonheidsspecialisten en beautysalons. Maar ook vloggers maken veel gebruik van de studiolampen omdat ze met hiermee een natuurlijk daglicht kunnen creëren waarmee ze de kwaliteit van de video enorm verbeteren.

De Daylight studiolampen in verschillende varianten

Daylight heeft diverse lijnen van studiolampen die allemaal unieke eigenschappen hebben. Zo zijn er onder andere de Daylight Lumi, Slimline 3 en Gemini. Het verschil in de studiolampen zit onder andere in de lichtkleur, het aantal lumen, dimbaar ja of nee en de verstelbaarheid.

Wilt u graag weten welke Daylight loeplamp voor u het meest geschikt is? Wij staan u graag bij met deskundig advies om de juiste keuze te maken. U kunt gebruik maken van onze chat of u kunt contact met ons opnemen.

Voordelen van Daylight studiolampen

Het grootste voordeel van de studiolampen is natuurlijk het daglicht effect dat u met de lampen kunt creëren waardoor u uw werkzaamheden op de best mogelijke manier kunt uitoefenen. Maar er zijn nog andere voordelen van de Daylight loeplampen:

  • - De lampen zijn energiebesparend en stoten geen warmte uit. Zeker in een beautysalon kan het erg prettig zijn dat het niet te warm wordt. 
  • - De Daylight loeplampen zorgen door het type licht voor een perfecte kleurherkenning. Zo kunt u alle details perfect van elkaar onderscheiden. 
  • - De loeplampen voorkomen vermoeide ogen. Dit komt door het natuurlijke daglicht die het meeste rust geven aan uw ogen en daardoor een goede werkomgeving creëren.