Eschenbach Easy Pocket

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De loep van Eschenbach is een loep die altijd betrouwbaar is en populair onder de mensen die hem voor alledaagse momenten gebruikt. De Eschenbach is een geschikte loep om u te helpen met alles wat met uw zicht te maken heeft, of het nu voor diverse hobby's, vrijetijdsbesteding, het lezen van uw telefoon of de krant is. De loepen zijn speciaal ontworpen voor de langdurige gebruiker en zijn daarom ook ergo dynamisch. Dit betekent dat u geen last zult krijgen na langdurig gebruik op welke manier dan ook.

Wat zijn de voordelen van de Eschenbach easy Pocket loepen?

De Easy Pocket loepen van Eschenbach zijn speciaal ontworpen voor alle daagse gebruikers die een loep nodig hebben op verschillende locaties. De naam Easy pocket geeft het al aan, ze passen in uw broekzak. Ideaal dus voor het uitoefenen van diverse hobby's als het bekijken van insecten of planten in de natuur. Het Design is super vlak en licht doormiddel van een asferische lens met een weide doorsnede. Alhoewel het design klein is heeft u door de breedte van de doorsnede nog steeds een groot zichtveld. De loepen van Easy Pocket zijn energiezuinig, de verlichting gaat pas branden op het moment dat hij volledig wordt uitgeschoven. Dit betekent dat u makkelijk kan kiezen voor gebruik zonder licht, waardoor de knoopcelbatterijen nog langer meegaan. Daarnaast zult u nooit het lampje hoeven te vervangen sinds de levensduur nagenoeg onbeperkt is.

Waarom een Eschenbach Easy Pocket loep bij vergrootglas.com bestellen?

Vergrootglas.com is een expert in alles wat betrekking heeft tot loepen en vergrootglazen. Ons assortiment is erg breed met loepen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Of u het vergrootglas nu dagelijks of alleen op specifieke momenten gebruikt bij vergrootglas.com hebben wij de geschikte loep voor u. Heeft u een loep nodig voor het lezen, bekijken van insecten, borduren of het verzamelen van bijvoorbeeld postzegels? Komt u er op de website niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten die u passend advies kan geven over de beste loep voor u. Bestel nu snel en online in onze webshop met gratis verzending in Nederland en België. Koopt u voor 17.00uur dan heeft u uw loep morgen al in huis! Op elke product dat u bij vergrootglas.com besteld zit 2 jaar garantie.