Eschenbach Vario Plus

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Eschenbach loep is de ideale loep om u te ondersteunen bij alle activiteiten waarbij u soms een beetje hulp nodig heeft met betrekking tot het zicht. Uw zicht is een kwetsbaar iets en daarom kunt u beter gebruik maken van de hulpmiddelen die er zijn. Denk aan het lezen van de krant, of het uitvoeren van hobby's of andere dagelijkse dingen waarbij u normaliter verhinderd bent. De loepen van Eschenbach zijn speciaal ontworpen om te ondersteunen bij dagelijkse handelingen, ze zijn ergo dynamisch dus kunnen ook voor een langer achtereenvolgende periode gebruikt worden.

Wat zijn de voordelen van de Eschenbach Vario plus loepen?

Het grote voordeel in het gebruik van de Eschenbach vario plus loepen is het batterijhandvat dat bij de loepen inbegrepen zit. Deze is speciaal ontworpen voor de langere termijn ze zijn namelijk ergo dynamisch in gebruik. Bijvoorbeeld voor wanneer u iets aan het doen bent waarbij de loep niet voor een lange tijd stilgehouden kan worden. De lamp van de loep kop is erg helder en bied voor de lezer een optimale licht ervaring. Is er te veel licht in de ruimte? Geen probleem er zit een gemakkelijk te bedienen lichtschakelaar op het apparaat. Indien u verschillende verlichtingstypes wilt gebruiken kunt u de bijbehorende filter toepassen en kiezen tussen de stand die perfect bij u past. Alles voor het beste comfort.

Waarom een Eschenbach Vario Plus loep bij vergrootglas.com bestellen?

Bij vergrootglas.com hebben we een ruim aanbod loepen van een hoge kwaliteit. Of u het vergrootglas nu dagelijks of niet dagelijks nodig heeft er zit voor iedereen wat bij. We beschikken over loepen voor allerlei verschillende hobby's zoals; lezen, insecten, borduren en bijvoorbeeld postzegels. Neem contact op met onze specialisten voor advies over de beste loepen die voor uw specifieke situatie gelden, net als bij vele hobby's is het kiezen van de juiste loep maatwerk. Bestel nu gemakkelijk en snel online, achteraf betalen is mogelijk. Binnen Nederland en België geen verzendkosten en wanneer u voor 17.00uur besteld heeft u het al morgen in huis! Daarnaast zijn alle producten van vergrootglas.com inclusief 2 jaar garantie!