Eschenbach Visolux

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Eschenbach Vario Digital 16" FHD
  € 2.395,00
 2. Eschenbach Visolux DIGITAL XL FHD 12 inch Verkoop
  Eschenbach Visolux DIGITAL XL FHD 12 inch
  € 1.429,00
 3. Eschenbach Visolux+ LED 3x
  € 159,95
 4. Eschenbach Visolux DIGITAL HD 7 inch Verkoop
  Eschenbach Visolux DIGITAL HD 7 inch
  € 899,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vergrootglas.com heeft een divers assortiment aan Eschenbach loepen. Zo ook van de Eschenbach Visolux productlijn. De Visolux loepen bevatten een aantal handige loepen waarmee u kleine letters kunt vergroten. Twee varianten uit de Visolux lijn zijn zelfs digitaal waardoor het gebruikersgemak tot in de puntjes van perfectie is voorzien en deuren opent voor vele nieuwe mogelijkheden met de loepen. De loepen zijn bewust zeer licht geproduceerd waardoor u geen ongemakken ervaart om de loepen elders mee naar toe te nemen. Zo kunt u altijd gebruik maken van de loepen.

Eschenbach Visolux digital eigenschappen

De Visolux digital loepen van zijn zeer uniek vanwege het digitale scherm waarop de vergroting geprojecteerd wordt. Voordeel hiervan is dat de projectie op het scherm door middel van touchscreen zo groot ingezoomd kan worden als de gebruiker zelf wilt zonder dat het beeld minder scherp wordt. De bediening gaat ook zeer gemakkelijk door de knoppen aan de zijkant van de loep. Het lijkt op scrollen door een website zonder dat de loep verplaats hoeft te worden. Ook zijn er handige hulplijnen in te laden waardoor het lezen van de krant of een boek makkelijker wordt.

De loepen zijn daarnaast aan te sluiten op een televisiescherm of monitor dankzij de HDMI ingang op de loep. Zo is de loep ook zakelijk goed te gebruiken als u iets wilt bespreken met uw collega's en zij op een scherm mee kunnen kijken. De digitale Visolux loepen van Eschenbach bevatten nog meer snufjes. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Eschenbach Visolux+

Visolux heeft ook een niet digitale loep: De Eschenbach Visolux+. Deze loep onderscheidt zich met en zeer groot gezichtsveld, dubbel lenssysteem en hoge vergroting. Ook over de ergonomie is bij deze loep uitermate goed nagedacht. De lens in de loep is zodanig gemonteerd dat er altijd een comfortabele kijkhoek is. Zo ontlast u uw nek en kunt u prettig gebruik maken van de loep.

Eschenbach Visolux kopen?

Geïnteresseerd is de Eschenbach Visolux loepen? Bij ons zijn deze loepen altijd op voorraad waardoor u snel gebruik kunt maken van deze fantastische hulpmiddelen. Ook als u meer informatie wilt ontvangen over deze loepen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder!