Luxo KFM

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Luxo loeplamp KFM LED 3D 1.7x
  € 429,00
 2. Luxo loeplamp KFM LED 5D 2.25x
  € 489,00
 3. Luxo KFM ESD 3D Nieuw
  Luxo KFM LED ESD 3D 1.75x
  € 685,00
 4. Luxo KFM LED ESD 5D 2.75x
  € 715,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met de Luxo KFM loeplampen bent u verzekert van uitstekende kwaliteit loeplampen. De loeplampen geven een mooi gelijkmatig licht af waardoor het prettig werken is. Alle loeplampen van de KFM serie zijn gemaakt van een robuuste metalen constructie waardoor de loeplampen lang meegaan. Tegelijkertijd heeft Luxo ervoor gezorgd dat het een strak design heeft en lekker flexibel beweegt. Hierdoor is het voor diverse branches perfect inzetbaar.

Luxo KFM loeplampen voor elke sector

Binnen de KFM serie heeft Luxo onderscheidt gemaakt tussen de KFM Led en KFM LED met ESD. Deze KDM LED ESD loeplampen zijn speciaal ontwikkeld voor de elektronica-industrie waar elektrostatische ontladingen fataal kunnen zijn voor elektronische componenten. Door het ontwerp van de loeplampen kunnen de statische landingen afgevoerd worden op een gecontroleerde manier.

De Luxo KFM Led loeplampen worden ook veel ingezet in andere branches zoals schoonheidssalons, laboratoria, en klinieken. Voor deze branches zijn de ESD eigenschappen minder van belang. Maar ook voor mensen met verminderd gezichtsvermogen is de LUXO KFM loeplamp een handig hulpmiddel.

Voordelen LUXO KFM loeplamp

 • De Luxo KFM loeplamp is zeer geschikt voor de industriële sector vanwege de robuuste materialen, glazen lens en flexibele arm.
 • De LED modules op de KFM loeplampen zorgen er voor dat loeplamp ongelofelijk lang meegaan. De KFM loepen hebben een levensduur van 50.000 uur. Hiermee gaan de loepen met gemak 25 jaar mee.
 • De LED loeplampen zijn ook dimbaar en schakelen zich automatisch uit na een bepaalde tijd. Hierdoor zijn de loeplampen ook energiezuinig.

Luxo KFM loeplamp kopen?

Met de LUXO KFM loeplamp haalt u gegarandeerd een goede kwaliteit loeplamp in huis. Mocht u nog vragen hebben over de loepen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met deskundig advies.