Luxo Wave

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Luxo loeplamp Wave Led 3.5D 1.85x
  € 429,00
 2. Luxo loeplamp Wave Led 5D 2.75x
  € 509,00
 3. Luxo loeplamp Wave ESD 3.5D 1.85x
  € 730,00
 4. Luxo loeplamp Wave ESD 5D 2.75x
  € 775,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Luxo Wave loeplampen zijn veel gebruikte loeplampen in zowel het bedrijfsleven als voor particulier gebruik. Net als bij de Luxo KFM serie is de Luxo Wave te verkrijgen in twee varianten. De Luxo Wave LED en Luxo Wave LED ESD.

De ESD loeplampen van Luxo zijn speciaal ontworpen voor de elektronica industrie. In deze branche kunnen elektrostatische ontladingen grote gevolgen hebben voor elektrische apparaten en componenten. De Luxo Wave ESD loeplampen zijn zo ontworpen dat de statische landingen veilig worden afgevoerd.

De “normale” Luxo Wave LED loeplampen worden ook in andere branches ingezet. De Luxo Wave wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in schoonheidssalons. Maar worden ook door particulieren met verminderd zichtvermogen als zeer prettig ervaren.

Eigenschappen van de Luxo Wave loeplampen

De Luxo Wave loeplampen zijn voorzien twee LED modules die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. De LED verlichting gaat 50.000 branduren mee waardoor u zo’n 25 jaar geen omkijken meer heeft naar de LED verlichting. Ook zijn de Luxo Wave loeplampen voorzien van een dimmer waardoor u de hoeveelheid licht kan aanpassen aan uw gewenste situatie.

Zowel de Luxo Wave LED als de LED ESD zijn te verkrijgen in een variant van 3.5 Dioptrie of 5 Dioptrie. Hiermee kunt u een vergroting kiezen die aan uw wensen voldoen. Naast de huidige vergroting is de Luxo Wave ook uit te breiden met een extra lens voor een vergroting van 4 dioptrie, 6 dioptrie of 10 dioptrie.

Luxo Wave loeplamp kopen?

De Luxo Wave loeplampen zijn een uitstekende keuze voor zowel professionals als particulieren. Wilt graag meer informatie ontvangen over de Luxo Wave loeplampen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met deskundig advies.