Nagelstudio lampen


Nagelstudio lampen zijn lampen die worden gebruikt in nagelstudio’s om de nagels van klanten goed te kunnen bekijken. Als nagelstyliste wil je dat je klanten zich thuis voelen en tevreden zijn met de behandelingen die ze krijgen. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat je werkplek comfortabel en efficiënt is, zodat jij je werk goed kunt doen. Eén van de belangrijkste aspecten hiervan is de verlichting in je salon.

Licht is namelijk een belangrijk onderdeel bij het zetten van nagels. Als nagelstyliste wil je altijd het beste resultaat leveren en telt elk detail, schaduw wil je ten alle tijden voorkomen. De daglichtlampen van Daylight bieden je diverse voordelen waardoor jij als nagelstyliste het werk kunt leveren wat de klant verdient.Daglichtlampen van hoge kwaliteit

Het werk als nagelstyliste kan zwaar zijn, het heeft een bepaalde focus nodig. Het juiste daglicht kan helpen om het werk aangenamer en beter te maken. Daglichtlampen zijn hier een enorme aanwinst, maar moeten zeker niet te fel zijn. Het merk Daylight biedt daarom daglichtlampen speciaal ontworpen voor schoonheidsprofessionals zoals nagelstylistes. De Daylight lampen bieden een hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je met de juiste helderheid de hele dag kunt werken zonder last te krijgen.

Niet alleen de felheid van een nagelstudio lamp is belangrijk, maar ook de looks. Daylight gebruikt hiervoor mooie materialen die lang meegaan, zoals Brushed Steel voor de Daylight Slimline 3.

Ruim aanbod aan Tafellampen

Er zijn verschillende soorten nagelstudio lampen om uit te kiezen, het is dus belangrijk om een lamp uit te zoeken die het beste bij jouw werkzaamheden past. Waar schoonheidssalons vaak geholpen zijn met een staande daglichtlamp, werken nagelstylistes voornamelijk met daglicht bureaulampen.

Bij Vergrootglas.com bieden we deze aan in verschillende modellen met ieder hun eigen eigenschappen. Dit geldt voor zowel de grootte, de dimbaarheid, de accuduur en verstelbaarheid. Onze nagelstudio lampen zijn van hoge kwaliteit en hebben verschillende instelbare lichtsterktes, zo kun je zelf het juiste lichtniveau kunt kiezen. Ze zijn ook voorzien van een flexibele arm, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen en op de juiste plek kunt zetten.

Bestel eenvoudig bij Vergrootlgas.com

Kortom, met onze nagelstudio lampen zorg je ervoor dat zowel klanten als jijzelf kan genieten van comfortabele en efficiënte verlichting tijdens de behandelingen. Bestel gemakkelijk online en maak gebruik van onze uitstekende service en garanties.

 

Daylight Duo

De Daylight Duo is een modern ontworpen lamp met dubbel licht. Beide lampdelen zijn flexibel te positioneren en bieden helder daglicht.

Daylight IQ

De Daylight iQ LED-loeplamp beschikt over een kristalheldere lens die 1,75x vergroot met een grote diameter van 17,5 cm.

Daylight Slimline 3

De Daylight Slimline 3 verlicht grote werkplekken en geeft een helderder en schaduwvrij licht met een optimale diffusie.

Onze merken