Hoofdloep

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heeft u vaak moeite met het lezen van een boek? Of kunt u de krant minder goed lezen? En wilt u graag uw handen vrij hebben tijdens het lezen of andere bezigheid? Dan is de hoofdloep de perfecte oplossing. Bij Vergrootglas.com hebben we een verschillende soorten hoofdloepen in het assortiment. Bijvoorbeeld een hoofdloep met ingebouwde verlichting en door de klittenband hoofdriem kunt u de hoofdloep eenvoudig aanpassen. De verlichting in de hoofdloep zorgt ervoor dat u op ieder moment van de dag uw hobby’s kan uitvoeren. Daarnaast wordt de hoofdloep geleverd met 5 lenzen die zodat u zelf de gewenste vergroting kan kiezen. Ook hebben we een hoofdloep in het assortiment die over een microscoop beschikt waardoor deze hoofdloep het perfecte hulpmiddel voor chirurgische en industriële doeleinden vormt.

Voordelen hoofdloep

Aan het gebruik van hoofdloepen zitten vele voordelen. Een aantal voordelen op een rijtje: • Zwaardere lenzen gebruiken
Het voordeel van een hoofdloep is dat er wat zwaardere lenzen aan kunnen hangen. En doordat de loep is bevestigd aan de hoofdband heeft u beide handen vrij en dus bent u meer vrij om andere dingen te doen.

• Verschillende lenzen Bij Vergrootglas.com hebben w
e hoofdloepen in verschillende lenzen. Zo heeft u altijd een handloep waarbij de sterkte/vergroting naar wens is. Zo bieden we hoofdloepen met lenzen die wel tot 6x vergroten.

• Werkt op batterij of accu
De ingebouwde verlichting heeft een batterij die gevoed wordt door twee AAA-batterijen. Zo komt u nooit in de knoop te zitten met een snoer en kunt u eenvoudig en snel de batterijen vervangen wanneer dit nodig is.

Hoofdloep kopen
Mocht u overtuigd zijn dat een hoofdloep de perfecte oplossing is om uw favoriete hobby’s te kunnen uitvoeren? Bestel dan snel bij vergrootglas.com. Heeft u vragen of advies nodig over de hoofdloepen of andere producten in het assortiment? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij staan u graag bij met deskundig advies zodat u veel plezier heeft van de hoofdloep die het beste aan uw wensen voldoet.