Standloepen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunt u de krant in de ochtend helaas niet meer goed lezen? Of heeft u moeite met de kleine lettertjes in een tijdschrift? Dan is de standloep de ideale oplossing. De standloep staat namelijk boven de tekst zodat u de tekst goed kan zien. De standloep heeft een open standaard wat werken onder de lens mogelijk maakt. Daarnaast heeft de standloep een glasheldere standaard wat voor een goede belichting van alle kanten zorgt. Vergrootglas.com biedt verschillende typen standloepen in verschillende maten en vergrotingen, naar ieder wat wils. Zo bevat het assortiment een handloep met draaibaar handvat en uitklapbare voet zodat die ook als standloep te gebruiken is. Ook is het mogelijk om een standloep met ledverlichting te bestellen. Op deze manier kunt u de standloep op ieder moment van de dag gebruiken.

Voordelen standloep

Aan het gebruik van standloepen zitten vele voordelen. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

• Standloepen zijn handig in gebruik

Met een ingebouwde spotlens kunt u objecten of teksten nog dichterbij halen. En door het gebruikte materiaal is de standloep licht van gewicht en heeft het een hogere kraswerendheid. • Verschillende lenzen

Bij Vergrootglas.com hebben we standloepen met verschillende lenzen die wel tot 10x vergroten. Zo heeft u altijd een standloep waarbij de sterkte/vergroting naar wens is.

• Stevig omhulsel
De standloep is, ondanks het lichte materiaal, voorzien van een stevig omhulsel. Hierdoor is de kans op beschadigingen van de lens beperkt en kunt u lang genieten van de uitstekende kwaliteit van de standloep.

Standloep kopen
Wanneer u overtuigd bent over de voordelen van de standloep, twijfel dan niet en bestel de standloep op vergrootglas.com. Met het ruime assortiment standloepen zit er gegarandeerd de perfecte optie tussen. Heeft u toch nog vragen over de standloep of advies nodig? Dat is geen probleem. Wij bieden u graag ons deskundig advies over de verschillende standloepen en helpen u.