Tafelloep

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Daylight Halo Go E25201 Verkoop
  2. Carson Deskbright 300 loeplamp zwart 2x en 5x Nieuw
    Carson Deskbrite 300 2x loeplamp
    € 69,95
  3. Konus Tafelloep Flexo-120 2-5x
    € 49,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ervaart u problemen bij het lezen van de krant of uw boek? Of kunt u kleine details bij het beoefenen van uw hobby niet goed waarnemen. Dan heeft Vergrootglas.com de oplossing voor u. De tafelloep is voor u een echte aanrader. Door de sterke lens in de tafelloep worden de kleinste letters en details vergroot tot een goed waarneembaar formaat. De tafelloepen staan daarbij stevig op de tafel waardoor u beide handen vrij heeft om uw krant, boek of andere attributen beet te houden. De verlichting in de tafelloep zorgt ervoor dat u op elk tijdstip van de dag deze hobby’s kan uitoefenen.

Voordelen tafelloep

Aan het gebruik van handloepen zitten vele voordelen. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

• Tafelloep zijn niet zwaar
De tafelloepen zijn van erg licht materiaal geproduceerd. Zo zijn de tafelloepen niet te zwaar om ergens anders neer te zetten en kunt u deze gemakkelijk door het huis meenemen.

• Verschillende lenzen
Bij Vergrootglas.com hebben we tafelloepen in verschillende lenzen. Zo heeft u altijd een handloep waarbij de sterkte/vergroting naar wens is.

• Werkt op batterij of accu
De tafelloepen zijn voorzien van verlichting. Hierdoor kunt ook in wanneer het schemert of donker is uw favoriete hobby nog gemakkelijk uitvoeren. Deze ingebouwde lampjes werken bovendien op accu of op batterijen. Zo komt u nooit in de knoop te zitten met een snoer.

Tafelloep kopen

Bent u overtuigd dat de tafelloep voor u een goede aanvulling is voor het beoefenen van uw hobby? Bestel deze dan snel bij Vergrootglas.com. Met een ruim assortiment aan tafelloepen kunnen we u gegarandeerd verder helpen. Mocht u graag meer informatie willen ontvangen over de tafelloepen, dan staan wij voor u klaar. Met deskundig advies helpen wij u graag verder op weg. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen!