Zakloep

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. SBR inslagloep 3x broekzakformaat Verkoop
  TFA Inslagloep 3x 53mm
  € 29,95
 2. Inslagloep 5x 10x 15x 30 mm
  € 34,95
 3. Inslagloep Doublet 10x 23mm
  € 34,95
 4. Inslagloep Doublet 15x 23mm
  € 34,95
 5. Inslagloep Triplet 10x 18mm
  € 36,95
 6. Inslagloep Triplet 15x 18mm
  € 35,95
 7. Inslagloep Triplet 20x 18 mm
  € 36,95
 8. Zeiss inslagloep 6x 24D
  € 139,00
 9. Zeiss inslagloep 9x 36D
  € 159,00
 10. Zeiss inslagloep 10x 40D
  € 139,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heeft u moeite met het lezen van de kleine lettertjes op bijvoorbeeld verpakkingen tijdens de boodschappen? Dan is de zakloep het perfecte hulpmiddel. Vergrootglas.com heeft verschillende typen zakloepen in het assortiment. De zakloep is ook ideaal voor het lezen van de krant of een boek waarbij veel gebruik wordt gemaakt kleine letters. De zakloep is inschuifbaar en supervlak en licht door middel van een asferische lens met een grote lensdoorsnede. Door de grote lensdoorsnede heeft u een breed zichtveld. De zakloep is gemakkelijk mee te nemen en vaak compact en makkelijk opvouwbaar. De zakloep is voorzien van verlichting zodat u de zakloep op ieder moment van de dag kan gebruiken. Het assortiment biedt zakloepen met verschillende lenzen die tekst vergroten van 2,5x tot 5x.

Voordelen zakloep

Aan het gebruik van zakloepen zitten vele voordelen. Een aantal voordelen op een rijtje:

• Zakloepen zijn niet zwaar.
De zakloep is erg licht van gewicht door het gebruikte materiaal en de kleine afmetingen. Daardoor is de zakloep erg makkelijk in gebruik en eenvoudig mee te nemen. Daarnaast is de zakloep niet te zwaar in uw hand als u een tijdje met uw hobby of werkzaamheden bezig bent.

• Energiezuinig
De ledverlichting in de zakloep gaat pas branden als de lens volledig is uitgetrokken. Op deze manier is verwisseling niet nodig, vooral omdat ledverlichting een praktisch onbeperkte levensuur heeft.

• Stevig omhulsel
De zakloep is, ondanks het lichte materiaal, voorzien van een stevig omhulsel. Hierdoor is de kans op beschadigingen van de lens beperkt en kunt u lang genieten van de uitstekende kwaliteit van de zakloep.

Zakloep kopen
Bent u ervan overtuigd dat de zakloep u gaat helpen bij het lezen van de kleine lettertjes of bijvoorbeeld bij het knutselen of borduren? Wacht dan niet en bestel direct uw zakloep op vergrootglas.com. Wanneer u nog vragen heeft over de verschillende typen zakloepen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te voorzien van deskundig advies zodat u alle plezier ervaart van de zakloep die het beste bij uw wensen past.