• Altijd gratis verzending voor Nederland en België
    • Voor 17 uur besteld, volgende dag in huis!
    • 2 jaar garantie

Sprekende klokken

Bent u op zoek naar een sprekende klok? Dan bent u bij Vergrootglas.com aan het juiste adres. Sprekende klokken zijn een goede uitkomst wanneer u visueel beperkt bent.

Snel naar: Sprekende klok | Sprekend horloge | Low vision horloge | Braille horloge

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar moet een sprekende klok aan voldoen?

Een sprekende klok moet duidelijk en langzaam de tijd uit spreken. De sprekende klok of horloge moet daarnaast ook nog eens heel eenvoudig in de bediening zijn. Met deze voorwaarden in het achterhoofd zijn onderstaande producten ontwikkeld. Handig is ook het zendergestuurde uurwerk, het past zich automatisch aan met de zomer- en wintertijd.

Soorten sprekende klokken

Sprekende klokken zijn er in diverse varianten. Bij Vergrootglas.com bieden we de sprekende klok in de vorm van een sleutelhanger, drukknop en met een touchscreen. De sleutelhanger is vanwege de compacte vorm ideaal om mee te dragen. De drukknop is prettig om in huis neer te leggen. Deze drukknop werkt op batterijen en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen van de ene kamer naar de ander toe. Het touchscreen model is er één die op netstroom werkt en dus op een vaste plek in huis geplaatst dient te worden. De touchscreen sprekende klok kan zowel neergezet als opgehangen worden. En mocht de stroom uitvallen, dan blijft de klok gewoon werken dankzij de back-up batterijen.

Soorten sprekende horloges 

Ook de sprekende horloges zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Vergrootglas.com heeft u de keuze uit sprekende horloges voor zowel mannen als vrouwen, low vision horloges en braille horloges.

Sprekende klokken advies

Doordat er verschillende soorten sprekende klokken zijn, kan het lastig zijn om de klok te kiezen die het beste bij u past. Vergrootglas.com geeft u graag deskundig advies bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!