Braille horloge

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Arsa Braille horloge Bicolor rechthoekig unisex -17.75%
    Arsa Braille horloge Bicolor rechthoekig unisex
    Aanbiedingsprijs € 139,00 Normale prijs € 169,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De braille horloges van Arsa worden sinds 1898 met de hand gemaakt. Het quartz uurwerk is wordt in Zwitserland gemaakt. Het horloge loopt hierdoor uiterst precies en heeft geen afwijking in de tijd.

Waarom een braille horloge

De braille horloges van vergrootglas.com zijn speciaal gemaakt voor slechtzienden en blinden. Klap simpelweg het klepje met de glasplaat omhoog om zo de braille cijfers op de wijzerplaat te voelen. Naast de unieke wijzerplaat met braille cijfers zijn de braille horloges ontwikkeld in Zwitserland. Het horloge zal hierdoor altijd uiterst precies en zonder afwijkingen de tijd tonen.

Voordelen braille horloge

Bij Vergrootglas.com bieden we het ideale horloge voor slechtzienden en blinden.
• Luxe design
• Goed voelbare puntindicatie
• Ontwikkeld in Zwitserland
• Met de hand gemaakt

Braille cijfers

Braille de universele taal voor blinden. Braille taal is een reliëfalfabet dat gebruik maakt van rasters van 2 bij 3 bolletjes. Slechtzienden en blinden kunnen de taal met hun vingers uitlezen door de combinatie van de bolletjes te voelen. Doormiddel van het reliëf van kleine bobbels kan het brailleschrift met de vingers worden uitgelezen.

Braille horloge kopen

Bij Vergrootglas.com heeft u een ruime keus aan horloges voor slechtzienden en blinden. Het kan natuurlijk erg moeilijk zijn om hieruit een keuze te maken. Wij staan u daarom graag bij met deskundig advies om de juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of stel uw vraag via de chat.