Low vision horloge

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Arsa Low Vision Large zwart/wit
    € 125,00
  2. Arsa Jumbo Low Vision zwart/wit
    € 129,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Low vision horloges oftewel slechzienden horloges zien er uit als gewone horloges, maar hebben duidelijke cijfers en een goed zwart/wit contrast. Verkrijgbaar in een dames en heren model. De slechtziende horloges van Arsa worden sinds 1898 met de hand gemaakt. Het quartz uurwerk is wordt in Zwitserland gemaakt. Het horloge loopt hierdoor uiterst precies en heeft geen afwijking in de tijd.

Horloge slechtzienden

Low vision horloges zijn geen standaard horloges. Hedendaagse horloges hebben vaak een kleine wijzerplaat, kleine cijfers en vaak ook veel kleurcontrast. Hierdoor kan het voor een slechtziende erg lastig zijn om de tijd te lezen. De low vision horloges van vergrootglas.com zijn van productie tot design volledig uitgedacht om zo het perfecte horloge voor slechtzienden te ontwikkelen. Omdat de low vision horloges speciaal voor slechtzienden zijn ontwikkeld en een iets robuuster design hebben vallen deze horloges vaak onder de categorie grote horloges. Hiernaast staan de low vision horloges bekend om het unieke design met een duidelijk zwart/wit contrast, grote wijzerplaat en grote cijfers.

Voordelen low vision horloge

Bij Vergrootglas.com kunnen we u gelukkig de oplossing bieden voor deze problemen. Nooit meer zal u problemen hebben met het bekijken van uw horloge.
• Duidelijk zwart/wit contrast wat zorgt voor het makkelijk aflezen van de tijd
• Grote en duidelijke cijfers
• Grotere wijzerplaat
• Het voorkomt vermoeide ogen
• Zwitsesr uurwerk

Low vision horloge kopen

Bij Vergrootglas.com heeft u een ruime keus aan horloges voor slechtzienden. Het kan natuurlijk erg moeilijk zijn om hieruit een keuze te maken. Wij staan u daarom graag bij met deskundig advies om de juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of stel uw vraag via de chat.