Verlichting voor Tekenen en Schilderen
Wanneer licht ertoe doet

We weten dat het maken van kleding of creatief naaldwerk enorm leuk is, waarbij elk stuk met liefde, zorg en nauwkeurigheid is gemaakt. Uitstekende verlichting is essentieel om ervoor te zorgen dat u op elk moment van de dag de details van elk stuk dat u maakt duidelijk kunt zien.


Daylight Slimline 3

Vernieuwde lamp uitgerust met een vierstaps dimmer.

SBR Deluxe

Professionele daglichtlamp met extra lange arm.

Daylight Electra

Verander de kleurtemperatuur met een druk op de knop met de satijnzwarte Electra.

Laat de artiest in je los met het juiste licht

Daylight erkent dat alle kunstenaars dringend behoefte hebben aan verlichting van constante kwaliteit met optimale helderheid en spreiding. Of u nu een kunstenaar bent die werkt met aquarel, olieverf of pastel, een beeldhouwer of een grafisch ontwerper, Daylight heeft de juiste verlichting voor het tekenen of schilderen. Die past bij aan uw behoeften.
Wanneer licht ertoe doet

Het verkrijgen van de juiste schilderijverlichting kan een diepgaande invloed hebben op uw kunst. Of het nu gaat om schilderen, tekenen, beeldhouwen of andere kunsten. De Daylight daglichtlampen voor kunstenaars simuleren natuurlijk daglicht en bieden een perfecte kleurafstemming. Dit creëert een zeer reële en levendige werkomgeving, op elk moment van de dag of nacht.


De uitdaging

Alle kunstenaars hebben een gebalanceerd licht nodig waarmee ze hun werk met vertrouwen en duidelijkheid kunnen bekijken. De juiste hoeveelheid licht is cruciaal, daarom heeft Daylight een reeks lampen ontworpen die het licht over verschillende canvasformaten verspreiden. Ze kunnen worden gepositioneerd om schaduwen te vermijden en zijn ergonomisch ontworpen zodat ze precies daar kunnen worden geplaatst waar het licht nodig is.

Dankzij het brede assortiment kunt u de beste lamp kiezen, die het meest geschikt is voor uw werk, of u nu een ezellamp nodig heeft die aan de zijkant van uw project wordt geklemd, of een tekenlamp voor als u aan een bureau zit of staand werkt aan een groter canvas.

Lampen en Vergrootglazen

Het assortiment lampen en loepen is speciaal ontworpen voor de behoeften van kunstenaars, zodat u elke tint en elk detail helder, comfortabel en in perfect daglicht kunt zien.