Daglicht bureaulampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. SBR To Go acculamp bureaulamp daglichtlamp Nieuw
  SBR To Go Acculamp
  € 49,95
 2. SBR Glow bureaulamp zwart Nieuw
  SBR Glow Bureaulamp
  € 59,95
 3. SBR Flex met USB daglichtlamp	Nieuw
  SBR Flex met USB aansluiting
  € 69,95
 4. SBR Deluxe daglichtlamp Wit
  € 139,00
 5. SBR Deluxe daglichtlamp Zwart
  € 139,00
 6. SBR Professional daglichtlamp
  € 239,00
 7. Daylight Electra daglichtlamp E35221 Nieuw
  Daylight Electra daglichtlamp E35221
  € 119,99
 8. Daylight TriSun E36401 Lichttherapie lamp Verkoop
  Daylight daglichtlamp TriSun E36401
  € 139,99
 9. Daylight daglichtlamp TwoSun E36201
  € 119,99
 10. Daylight Uno bureaulamp EN1410 Verkoop
  Daylight daglichtlamp Uno EN1410
  € 39,99
  Niet op voorraad
 11. Daylight daglichtlamp Uno EN1420
  € 42,99
 12. Daylight Anita Bureaulamp E21058
  € 159,99
 13. Daylight daglichtlamp Duo EN1520
  € 53,99
 14. Daylight daglichtlamp Lumi E35500
  € 139,99
 15. Daylight daglichtlamp Luminos E35600
  € 259,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een daglicht bureaulamp?

Een daglicht bureaulamp is een lamp die is ontworpen om een zo natuurlijk mogelijk licht te geven. Dit type lamp kan helpen om de productiviteit te verhogen en de vermoeidheid te verminderen, dit omdat het licht beter aansluit bij de ritmes van het menselijk lichaam en de behoefte aan natuurlijk licht. Daglicht bureaulampen zijn vaak gemaakt met LED-lampen die energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben. Sommige daglicht bureaulampen hebben ook een verstelbare kleurtemperatuur zodat je het licht kunt aanpassen aan de tijd van de dag of de activiteit die je uitvoert.

Voordelen van een daglicht bureaulamp

Een daglichtlamp bureau biedt verschillende voordelen. Zo zorgt de ledverlichting  van een daglicht lamp voor een precieze kleurafstemming en een hoger contrast wat comfortabel is voor de ogen. Hierdoor kunt u met minder moeite alledaagse bezigheden uitvoeren. Daarbij komt dat de ledverlichting ook nog eens veel duurzamer is dan de standaard lamp.

Daarnaast kunnen onze daglicht bureaulampen versteld worden als het gaat om de looks en de houding. Hierdoor kunt u bij diverse modellen kiezen of het licht verticaal, horizontaal, van boven of meer van de zijkant komt. Dankzij de verschillende verstelbare daglicht bureaulampen bent u altijd voorzien van voldoende licht en schaduwloos werken.

Voor wie is een daglicht bureaulamp?

De daglichtbureau lampen kunnen in veel verschillende situaties van toepassing zijn. Zowel voor thuisgebruik, maar ook zakelijk. Zo worden daglicht bureaulampen vaak ingezet bij werken die op tafel worden uitgevoerd. Hierbij kunnen we denken aan tekenen, schilderen, knutselen of borduren. 

Waar een daglicht bureaulamp nog meer van toegevoegde waarde is, is in een nagelstudio. Voor nagelstylistes is goed licht erg belangrijk. Een daglichtlamp helpt nagelstylistes het werk aangenamer te maken en beter werk te verrichten.

Bureaulamp met daglicht van Vergrootglas.com

Bent u op zoek naar een daglicht bureaulamp? Dan helpt Vergrootglas.com u graag verder! Bureaulampen met daglicht zijn erg praktisch bij het uitvoeren van diverse beroepen en hobby’s. Ons aanbod bestaat uit diverse modellen die u voorzien met de gewenste kwalitatieve dag verlichting.

Zo hebben we daglicht bureaulampen die een erg groot oppervlakte kunnen verlichten voor uw vaste werkplekken of daglicht bureaulampen die licht van gewicht zijn en makkelijk te verplaatsen zijn. Het is dan ook belangrijk dat u bij het aanschaffen van uw daglicht bureaulamp de juiste lamp kiest die aansluit bij uw doeleinden. We hebben bijvoorbeeld kleinere compacte modellen daglicht bureaulampen die erg praktisch zijn om onder andere een boek te lezen, maar niet geschikt zijn om grotere tekeningen of andere werken te bestuderen. Twijfelt u tussen twee daglicht bureaulampen of weet u niet zo goed welke daglicht bureaulamp het beste aansluit bij uw behoefte? Neem dan contact met ons zodat we u kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Heeft u uw favoriete daglicht bureaulamp al gevonden? Rond dan uw bestelling nog voor 23.59 af om uw gewenste bureaulamp met daglicht de volgende dag al in huis te hebben!