NieuwVerkoop

Zoomax Luna 6 5.5 inch

Nieuw! De Zoomax Luna 6 heeft een autofocus HD camera die ervoor zorgt dat de tekst altijd scherp op het beeld komt. Het scherm is 5.5 inch groot. De Luna 6 is uitgerust met een handvat waardoor het nog gemakkelijker wordt om te lezen.

De letters kunnen van 2.5x tot 19x worden vergroot. De bediending gaat eenvoudig via de knoppen + en -. De kleuren van de achtergrond en letters kunnen naast zwart, wit en grijs, in 10 verschillende kleur contrasten worden ingesteld. Tevens kan de helderheid van het scherm worden aangepast.

Opladen kan eenvoudig via het draadloos laadstation of met de meegeleverde adapter. De accu gaat bij vol gebruik 4 uur lang mee. Het opladen van een lege accu duurt 4 uur. De Zoomax Luna 6 schakeld zichzelf automatisch uit wanneer deze 3 minuten niet is gebruikt.

Bestanden en foto's die zijn opgeslagen in Luna 6 kunnen worden overgebracht naar een Windows-computer via de meegeleverde USB-kabel. Hetgeheugen kan maximaal 400 foto's opslaan.

Ook kan de Luna 6 worden aangesloten op een tv of monitor. Gebruik de meegeleverde HDMI-kabel om Luna 6 aan te sluiten op een HDMI-tv of monitor. Eenmaal aangesloten, wordt het beeld van Luna 6 getoond op je tv of monitor.

Op voorraad
SKU
Zoomax Luna 6
€ 649,00

Altijd gratis verzending voor Nederland en België

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Achteraf betalen mogelijk

Specificaties:

Vergroot 2.5x tot 19x

10 verschillende kleurcontrasten

5.5 inch TFT scherm

4 uur opladen

Accuduur 4 uur 

Geheugen voor max 400 foto's

Gewicht 210 gram

 

Wordt geleverd met:

Draadloos laadstation

HDMI en USB C kabel

Beschermetui

EU adapter

Handleiding

Meer informatie
EAN-code 6970438370140
Toepassingen Postzegels, Foto's, Lezen, Insecten
Merk Zoomax
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!